Contact

In 2016 won Arnhem het bid om in 2021 de European Company Sport Games te organiseren. Het winnende team, bestaande uit sport&zaken, Team TOC en de provincie Gelderland won de strijd van het Franse Bordeaux.

Na de allereerste editie in 1977 in Eindhoven, worden de spelen na maar liefst 44 (!) jaar eindelijk weer in Nederland georganiseerd. Team TOC en sport&zaken hebben samen de doelstelling om de beste European Company Sport Games ooit te organiseren. Sport levert een belangrijke bijdrage aan  ontspanning, werkprestaties, werkplezier en veerkracht.

sport&zaken

Sport&zaken is de matchmaker tussen het sportevenement en het bedrijfsleven. Hiervoor ontwikkelen zij samen met sportbonden beweegprogramma’s voor bedrijven. Voor sport&zaken is Arnhem2021 het ultieme evenement om nog meer werknemers de komende jaren aan het sporten te krijgen en met de grootste Nederlandse delegatie ooit aan te treden.

Team TOC

Het sportevenementenbureau Team TOC is verantwoordelijk voor het complete evenement zoals het faciliteren van locaties voor de 23 verschillende sporten, accommodaties en horeca voor de naar verwachting 8000 deelnemers, side-events en de logistiek.

Contact

  • Wanneer je het contactformulier invult, worden je persoonsgegevens verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.