Salzburg 2019

Wachten met deelnemen tot de European Company Sport Games in 2021 in Arnhem neerstrijken hoeft niet. Je kunt namelijk meedoen aan Salzburg 2019!

Altstad Salzach Salzburg

Van 26 juni t/m 30 juni 2019 vindt Salzburg 2019 plaats. Een mooie kans om alvast de sfeer te proeven van deze spelen en natuurlijk om je optimaal voor te bereiden voor Arnhem 2021!

Meedoen?

Wil jij in de zomer van 2019 samen met bedrijfssportcollega’s aanwezig zijn in Salzburg? Vul onderstaand formulier in en sport&zaken neemt zo snel mogelijk contact met je op. Sport&zaken is verantwoordelijk voor de Nederlandse delegatie en inschrijvingen bij de European Company Sport Games.

Optimale voorbereiding?
Samen met de Nederlandse sportbonden brengt sport&zaken dagelijks vanuit Topsportcentrum Papendal, werkend Nederland in beweging. Waarom? Sport maakt ons fitter en gelukkiger. In voorbereiding op de Bedrijfssportspelen biedt sport&zaken sportprogramma’s op maat, passend bij de bedrijfsdoelstellingen. De European Company Sport Games zijn hét ultieme doel om met het hele bedrijf naar toe te werken. Motiveer alle collega’s en ga mee naar Salzburg 2019!

 

Nederlandse delegatie bij de European Company Sport Games. Op naar een Salzburg2019!

ECSG Salzburg 2019 in vogelvlucht:

 

Event: European Company Sport Games 2019
Locatie: Salzburg, Oostenrijk
Datum: 26 – 30 juni 2019.
Inschrijven: de inschrijflink is open en kan via deze link!
Deelnemersbijdrage: 175,- euro per persoon (niet ECSG-deelnemers betalen 105,- euro).
Deze prijs is inclusief: deelname aan competitie, 4x een avondmaaltijd, toegang tot het avondprogramma, deelname aan de open competitie (hoogstwaarschijnlijk een hardloopwedstrijd) op zaterdag 29 juni, transport van en naar alle sportlocaties en gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Salzburg.
Accommodatie: goed om te weten deze moet je zelf (en tijdig!) boeken.

Contact